Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams echt niet verloofd

Shownieuws

Robbie Williams is echt niet verloofd. Vrijdag leek de zanger op zijn knieën te gaan, maar het was een grap. "We zijn niet verloofd", schrijft hij op zijn site.

Robbie Williams leek vrijdagochtend live op zijn knieën te gaan voor zijn vriendin. Al vlak na het aanzoek werd gefluisterd dat het eigenlijk een grote grap was. Williams hield zijn kaken tot zaterdag stijf op elkaar. Op zijn website ontkende hij daar eindelijk zijn huwelijksplannen.

"Hallo iedereen. We zijn niet verloofd. Rob", is de korte maar krachtige boodschap op de site van de zanger. Duizenden meiden barsten misschien in feestvreugde uit, ma Williams is minder blij. Vrijdag hemelde ze haar 'toekomstige schoondochter' op tegenover de BBC. "Ze is een geweldige meid. Ze heeft alles wat Robbie nodig heeft in een vrouw", jubelde Robbies moeder Jan.

Volgens ma Williams is Robbie weldegelijk van plan om op zijn knieën te gaan. Ongeveer een week geleden zou de zanger zijn moeder op de hoogte hebben gebracht. "Ik ben erg blij. Ik heb altijd een schoondochter gewild."

Williams was vrijdagochtend te gast in een Australische radioshow. Toen de dj opmerkte dat Sydney een aardige geschiedenis heeft wat betreft huwelijksaanzoeken van beroemdheden, bedacht Williams zich geen seconde en vroeg zijn vriendin Ayda Field 'ten huwelijk'. Zij antwoordde met een volmondig 'ja'. Tijdens de show nam Williams gewillig alle gelukwensen in ontvangst, maar toen een slimme fan vroeg wanneer de zanger voor het laatst gelogen had, zei hij: "Ik heb deze ochtend nog een leugen verteld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen