Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keyl slaapt slecht door sekstoerisme vriendinnen

Shownieuws

Keyl heeft slapeloze nachten van het feit dat vriendinnen seks hebben gehad met jonge Ghanezen. Oorzaak van haar gepieker zijn openbaringen van vriendinnen.

Catherine Keyl heeft slapeloze nachten van de gedachte dat haar vriendinnen seks hebben gehad met minderjarige Ghanezen. Oorzaak van haar gepieker zijn openbaringen van vriendinnen over vakantieseks met jonge jongens in Ghana.

"Ben ik er tegen als vrouwen van 50 het met minderjarige jongens doen?", vraagt Catherine zich af op haar website. "Ja, zonder twijfel. Maar het zal toch niet zo zijn dat mijn keurige vriendinnen die jongetjes aan de haren het bed in slepen?"

Catherines vriendin noemt haar daden 'een bijzondere vorm van ontwikkelingshulp, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. "Hij heeft plezier en ik heb plezier." Op de vraag van de presentatrice of haar vriendin ook heeft gecontroleerd of haar minnaar wel meerderjarig was, antwoordde de vriendin in kwestie: "Hij zei dat hij 18 was."

"Waar leg je de grens? Kan die organisatie die zich daar druk over maakt mij dat uitleggen? Ik kan niet slapen met de gedachten dat mijn keurige vriendinnen aanrandsters van minderjarige Ghanezen zijn", sluit Catherine haar betoog af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen