Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tygo Gernandt en Eva van Wijdeven uit elkaar'

Shownieuws

Het acteurskoppel Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven zou uit elkaar zijn. Volgens De Telegraaf is Gernandt zoenend gespot in de Amsterdamse Club Up.

Het acteurskoppel Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven zou uit elkaar zijn. Volgens De Telegraaf is Gernandt zoenend gespot in de Amsterdamse Club Up. De uitspatting is mogelijk het gevolg van een bekoelde liefde tussen hem en Eva.

Het management, dat beide acteurs delen, beweert niets van de situatie af te weten. De twee leerden elkaar in 2007 kennen op de filmset van 'Dunya & Desie'. In juli schreeuwden de twee hun liefde nog van de daken, toen Tygo voor opnames van de film 'First mission' acht weken in Argentinië verbleef.

In dat land vertelde de 35-jarige Gernandt dat hij zijn elf jaar jongere liefje Eva in zijn testament had opgenomen. "Ik laat Eva mijn centjes na. Zodat ze rustig kan kiezen voor de dingen die ze mooi vindt." Toch liet de acteur weten zich bewust te zijn van het feit dat liefde niet altijd eeuwig is. "Zoals het nu is hè, je weet nooit hoe het loopt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen