Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolas Cage aangeklaagd door manager

Shownieuws

Nicolas Cage heeft een claim aan zijn broek hangen van zijn voormalig manager. In oktober klaagde Cage zijn manager nog aan wegens slecht functioneren.

(Novum/AP) - Nicolas Cage heeft een claim aan zijn broek hangen van zijn voormalige manager. In oktober klaagde Cage zijn manager nog aan wegens slecht functioneren. Dit zou de oorzaak zijn van de penibele financiële situatie van de acteur. Manager Levin zegt dat hij niets heeft misdaan, maar dat de uitbundige levensstijl van Cage oorzaak is van zijn crisis.

De manager zou vele risicovolle vastgoedbeleggingen hebben gedaan, waardoor de acteur nu dertien miljoen euro van zijn manager eist. Vorige week moest Cage nog twee huizen met een gezamenlijke waarde van drie miljoen dollar laten veilen om zijn belastingschuld te kunnen betalen.

Levin zegt nu dat hij Cage juist heeft proberen te weerhouden van buitensporige uitgaven. Volgens hem werden zelfs Hollywoodloonstroken meteen weer uitgegeven. Ook beweert hij nog 129 duizend dollar aan salaris tegoed te hebben voor werk dat hij verrichte na zijn ontslag in 2008.

Volgens Levin spendeerde zijn cliënt in 2007 dertig miljoen aan vastgoed, kocht hij 22 auto's, vijftig dure juwelen en andere 'exotische items'. Ook ging er veel geld op aan luxe vakanties en uitbundige feesten. Levin is al 25 jaar accountant in Californië en kwam nooit eerder in opspraak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen