Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tiger Woods verwond door jaloerse vrouw'

Shownieuws

De verwondingen van Tiger Woods komen niet door het auto-ongeluk. Zijn vrouw Elin Nordegren zou de oorzaak van de verwondingen op zijn gezicht zijn.

De verwondingen van Tiger Woods komen mogelijk niet door het auto-ongeluk. Zijn vrouw Elin Nordegren zou de verwondingen voor het ongeluk op zijn gezicht hebben aangebracht. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Vrouwlief confronteerde Woods met berichten over hem met een andere vrouw. De ruzie liep zo hoog op dat Nordegren naar verluidt het gezicht van haar geliefde bekraste. Woods pakte vervolgens de auto om weg te gaan. Maar zijn vrouw zou hier geen genoegen mee hebben genomen en achtervolgde hem met een golfclub. Woods reed op de oprit toen zijn vrouw meerdere keren de auto met de club sloeg.

Woods werd afgeleid, raakte een brandkraan en reed vervolgens tegen een boom. De golfer werd met lichte verwondingen naar een ziekenhuis in Ocoee gebracht. Een paar uur later kon hij weer naar huis. De sportman had niet gedronken en reed niet te hard. De golflegende reed net iets sneller dan vijftig kilometer per uur. Bij die snelheid werkt de airbag van de Cadillac Escalade, het type auto waarin Woods reed, volgens de politie niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen