Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vete over JLo's sekstapes duurt voort

Shownieuws

Ojani Noa de ex-man van Jennifer Lopez stapt naar de rechter. Noa eist honderd miljoen dollar, ruim 66 miljoen euro van de zangeres.

Ojani Noa de ex-man van Jennifer Lopez stapt naar de rechter. Noa eist honderd miljoen dollar, ruim 66 miljoen euro van de zangeres. Dat vertelde de manager van Noa tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. Het voormalige stel ligt met elkaar in de clinch vanwege de film 'How I married Jennifer Lopez: the JLo and Ojani Noa story' die Noa wil uitbrengen.

Noa klaagt de 'Love don't cost a thing-ster' aan omdat Lopez probeert een stokje te steken voor de productie van de film die erotische homevideo's bevat. JLo is ook al naar de rechter gestapt. Begin november besloot de rechter dat de beelden tot de volgende zitting niet naar buiten gebracht mogen worden. De twee moeten dinsdag weer in de rechtbank verschijnen.

De ster klaagt haar voormalige geliefde aan vanwege de onthullende film en eist tien miljoen dollar, ruim 6,7 miljoen euro. De erotische beelden zijn onder meer gemaakt tijdens hun wittebroodsweken. Lopez en Noa waren van februari 1997 tot januari 1998 getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen