Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chimène van Oosterhout beste vipkok

Shownieuws

Chimène van Oosterhout mag zich de beste bekende keukenprinses van Nederland noemen. De presentatrice won dinsdag het RTL 4-programma Topchef Vips.

Chimène van Oosterhout mag zich de beste bekende keukenprinses van Nederland noemen. De presentatrice won dinsdag het RTL 4-programma Topchef Vips ten koste van haar tegenstanders in de finale Guus Meeuwis en Renate Verbaan.

De finale bestond uit twee opdrachten. De finalisten moesten beginnen met het bakken van een biefstuk voor de afgevallen deelnemers en moesten daarna een complete maaltijd maken voor een jury van zes sterrenkoks. De gedoodverfde winnaar Guus maakte wel de beste biefstuk, maar won toch niet.

Chimène had tijdens de uitzending de nodige pech. Ze was zo nerveus dat haar biefstukopdracht de mist in ging en sneed bijna het topje van haar duim eraf tijdens de tweede opdracht. Toch werd de presentatrice uiteindelijk tot winnaar gekroond. De jury, met onder meer Herman den Blijker, vond dat zij het beste voor- en hoofdgerecht had gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen