Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paay vindt commotie om Playboy belachelijk

Shownieuws

Patricia Paay vindt de commotie rond haar reportage in Playboy belachelijk. Veel mensen verklaarden haar voor gek toen ze aankondigde naakt te gaan poseren.

Patricia Paay vindt de commotie over haar aankomende naaktreportage in Playboy belachelijk. Veel mensen verklaarden de 60-jarige presentatrice voor gek toen ze aankondigde bloot te gaan poseren voor het mannenblad. "Die kritiek doet me niets", zegt Patricia in SBS Shownieuws.

"Voor iemand die in zijn blootje gaat staan, vind ik die commotie een beetje te veel", zei Paay. De diva laat weten dat de reportage geen idee van Playboy is, maar van fotograaf Govert de Roos. "Zelf dacht ik er helemaal niet meer aan. Playboy vroeg Govert wie hij nog in het blad wilde zien omdat hij al zolang in het vak zit", vertelt ze.

Patricia heeft lang over de uitnodiging van Govert nagedacht. "Uiteindelijk dacht ik: Waarom ook niet. Ik doe het, kan mij het schelen. En ik vond het leuk om te doen", aldus de zangeres. De diva ging in 1984 en 1996 ook al uit de kleren voor het blad. Ze is de oudste vrouw die ooit poseerde voor Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen