Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Originele Sugababes herenigen zich'

Shownieuws

De oorspronkelijke Sugababes gaan opnieuw samenwerken. Na urenlange onderhandelingen zou het Mutya Buena gelukt zijn om haar oude muziekmaatjes over te halen.

De oorspronkelijke Sugababes gaan opnieuw samenwerken. Na urenlange onderhandelingen zou het Mutya Buena volgens de Britse Sun gelukt zijn om haar oude muziekmaatjes over te halen weer een groep te vormen. Onder welke naam de nieuwe formatie furore wil gaan maken is nog niet bekend.

In 1998 vormden Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy de eerste versie van de populaire Britse Sugababes. Al snel verliet Donaghy de groep en in 2005 stapte Buena op. Met het recente vertrek van Buchanan uit de groep is er niets meer over van de oorspronkelijke formatie.

Buchanan besloot daarop haar oude vriendinnen op te bellen om de muzikale krachten opnieuw te bundelen. Met enige druk lukte het haar de anderen over te halen. Een pr-goeroe, die tevens het brein is achter glamourmodel Jordan, zou de meiden hulp bieden voor een glorieuze comeback.

De huidige Sugababes bestaan uit Heidi Range, Amelle Berrabah en Jade Ewen. Onlangs verving Ewen Buchanan, omdat er heftige ruzie in de band was ontstaan. Berrabah trok zich de commotie zo hard aan dat ze een zenuwinzinking kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen