Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rigby voorziet Serious Request van muzikale noot

Shownieuws

Rigby heeft dit jaar de themasong voor 3FM Serious Request gemaakt. De rockband ondersteunt met het nummer 'One song' de jaarlijkse benefietactie van de zender.

Rigby heeft dit jaar de themasong voor 3FM Serious Request gemaakt. De Nederlandse rockband ondersteunt met het nummer 'One song' de jaarlijkse benefietactie van de radiozender.

Eind december moet de single uit het Glazen Huis schallen. Drie dj's worden van 18 tot 24 opgesloten op de Grote Markt in Groningen. Voor 3FM heeft 'One song' een speciale lading. "Het nummer vertelt precies wat we met Serious Request willen overbrengen", meldt de radiozender dinsdag. De complete opbrengst van Rigby's nummer gaat naar de 3FM-actie.

De band treedt in de voetsporen van Novastar. Vorig jaar was zijn nummer 'Waiting so long' het lijflied van Serious Request. 3FM zet zich dit jaar in voor de bestrijding van malaria. Net als bij de vorige edities maken de uitverkoren dj's gedurende hun verblijf 24 uur per dag radio zonder te eten. Tijdens de finale op 24 december brengt Rigby 'One song' live ten gehore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen