Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan en Liza niet klaar voor gezinsuitbreiding

Shownieuws

Jan Smit en zijn liefje Liza zijn kennelijk nog niet klaar voor gezinsuitbreiding. Het Volendamse koppel heeft hun liefdespuppy Rex gedumpt.

Jan Smit en zijn liefje Liza zijn kennelijk nog niet klaar voor gezinsuitbreiding. Het koppel heeft hun liefdespuppy Rex gedumpt, meldt nieuwswebsite Primeurjagers.

Het nieuws dat het showbizzpaar een chihuahua kocht werd in november wereldkundig gemaakt. Het kleine hondje heeft echter niet lang in Huize Smit mogen ronddartelen. Al na een week besloten de Volendamse tortelduifjes om de viervoeter weg te doen.

De twee zouden geen tijd hebben om de kleine Rex uit te laten. Het diertje is waarschijnlijk aangeschaft in een vlaag van verstandsverbijstering. Volgens Primeurjagers is Liza overigens wel gestopt met werken. Voorheen was de blondine werkzaam voor een afbouwbedrijf in Volendam, maar dit beviel haar niet goed.

Jan is niet de enige bekende Nederlander die gecharmeerd is van een chihuahua. In de clip van 'Tuintje in mijn hart' pronkte Simon Keizer van het duo Nick & Simon met een chihuahua op zijn arm. Ook Gordon wordt regelmatig gespot met zijn hippe miniviervoeter Reus.

De chihuahua dankt zijn populariteit aan Paris Hilton, die jaren geleden al met haar Tinkerbell over de rode loper liep. De blondine heeft inmiddels weer genoeg van het viervoetertje. De rijke hotelerfgename heeft onlangs een klein biggetje aangeschaft, dat luistert naar de naam Princess Pigelette.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen