Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gladde kin Reinout Oerlemans wint het van baard

Shownieuws

De meeste BN'ers geven de voorkeur aan een baardloze Reinout Oerlemans. Tijdens de opnames van 'Komt een vrouw bij de dokter' liet Oerlemans zijn baard staan.

Niet alleen de film zelf, ook het gladgeschoren gezicht van debuterend regisseur Reinout Oerlemans werd tijdens de première van 'Komt een vrouw bij de dokter' goed ontvangen. De aanwezige gasten waren zeer te spreke over de 'frisse' Reinout.

Tijdens de opnames van 'Komt een vrouw bij de dokter' liet Oerlemans een baard groeien. Uit bijgeloof besloot de nieuwbakken regisseur zijn gezichtshaar te laten staan. Een bijna onherkenbare Reinout was het resultaat. Tijdens de première bleek maandagavond dat hij afscheid van zijn baard heeft genomen.

Gerard Joling, die zichzelf onlangs ontdeed van zijn hoofdhaar, vond de baard 'te veel van het goede'. Nicolette Kluijver en Renate Verbaan deelden zijn mening. Ook zijn eigen vrouw Daniëlle ziet haar man liever glad. "Ik heb gezegd: eraf, die baard. Ik vind 'm knapper zonder."

Een van de weinige voorstanders is Lieke van Lexmond. Zij vond de nieuwe look van Oerlemans 'lekker ruig'. Ook Anna Drijver, die een grote rol speelt in 'Komt een vrouw bij de dokter', kon de experimentele fase van de producent wel waarderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen