Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-zakenpartner Glorie haalt uit naar Borsato

Shownieuws

Oud-zakenpartner Unico Glorie haalt fors uit naar Marco Borsato. "Ik heb wel eens betere evenementen met Marco gezien", zegt hij over Borsato's persconferentie.

Nu het faillissement is uitgesproken en de inboedel is geveild kan het grote moddergooien rondom The Entertainment Group beginnen. Aandeelhouder Unico Glorie steekt in het decembernummer van Quote van wal. "Ik heb wel eens betere evenementen met Marco gezien", sneert Glorie over Borsato's emotionele persconferentie in Paradiso.

Tijdens de persconferentie in september sprak Borsato voor het eerst over het faillissement van zijn artiestenbureau. De zanger hield het niet droog. "Ik zal niet de bühne opstappen om krokodillentranen te huilen", zegt Glorie tegen het tijdschrift.

De voormalig zakenpartner van Borsato ontkent dat hij verantwoordelijk is voor de financiële strop. Volgens Glorie had TEG helemaal niet failliet hoeven gaan, omdat er op het laatste moment een investeerder was gevonden die bereid was 5,5 miljoen euro in het artiestenbureau te pompen. "Maar Marco besloot, na een lang gesprek met Guus Meeuwis, de handdoek in de ring te gooien. De rest is geschiedenis."

Glorie, die naar eigen zeggen 'helemaal blut' is, overweegt een nieuw entertainmentbedrijf te starten. "Ik zou wel weer iets in dezelfde sector willen doen. Een soort TEG, maar dan in het klein. Ik heb de afgelopen tijd in elke geval precies geleerd hoe je het niet moet doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen