Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joe Jackson in beroep in testamentzaak Michael

Shownieuws

Joe Jackson legt zich niet neer bij de beslissing dat het beheer van zijn zoons erfenis in handen is van John Branca en John McClain. Hij gaat in beroep.

Joe Jackson legt zich niet neer bij de beslissing dat het beheer van zijn zoons erfenis in handen is gekomen van John Branca en John McClain. De vader van wijlen Michael Jackson tekent beroep aan tegen een afwijzende uitspraak van de rechter.

Eerder deze maand bepaalde een rechtbank dat Joe geen bezwaar kon maken tegen het erfenisbeheer door advocaat Branca en muziekmagnaat McClain, omdat hij niet voorkomt in het testament van zijn zoon. Daarop besloot Joe Jackson volgens de entertainmentsite TMZ in hoger beroep te gaan.

Michael en zijn vader hadden een slechte band, wat wellicht de reden is dat Joe's naam ontbreekt in de wilsbeschikking. Maar volgens Jackson is het testament van zijn zoon vervalst. In oktober beweerde broer Randy Jackson al dat Michael op het moment van het ondertekenen van het testament niet, zoals vermeld, in Los Angeles zou zijn geweest.

Eerder vocht Joe's vrouw Katherine Jackson de toewijzing van het beheer aan de advocaat en de muziekmagnaat aan. Toen dat onsuccesvol bleek, legde de moeder van Michael zich erbij neer. Maar wat Joe Jackson betreft is het laatste woord er dus nog niet over gesproken.

Michaels vader staat er ook op dat hij net als zijn vrouw een vorm van alimentatie krijgt uit de erfenis. Daartoe is op 10 december een volgende zitting gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen