Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Andere coupe gaf Linda de Mol 'leuke realitycheck'

Shownieuws

Voor haar nieuwe film liet Linda de Mol zich een bruine couple aanmeten. Dat zorgde voor 'een leuke realitycheck'. "Ineens herkende niemand me meer."

Voor haar nieuwe film 'Terug naar de kust' wisselde Linda de Mol haar blonde lokken in voor een bruine coupe. Dat zorgde volgens de actrice en presentatrice voor 'een leuke realitycheck'. "Ineens herkende niemand me meer."

"Restaurants waren plotseling wel vol als ik een tafeltje wilde", grapte De Mol maandagochtend in het radioprogramma van Edwin Evers. "In een boetiek vroegen ze niet eens of ze me konden helpen. Het was een leuke realitycheck."

'Terug naar de kust', naar het boek van Saskia Noort, beleeft maandagavond zijn première. Hoewel het volgens De Mol 'griezelig' blijft, is ze niet enorm zenuwachtig voor de eerste echte vertoning. "Na de voorpremière kwamen er al veel enthousiaste reacties. De vibe rond de film is wel goed, maar ik ben wel redelijk gespannen." Bang voor slechte recensies is De Mol ook niet. "Ik zou het erger vinden als geen hond naar de film gaat, als hij na zes dagen al uit de bioscoop is."

De première komt na een intens weekeinde voor de blondine. Vrijdagavond sleepte de serie Gooische Vrouwen de Gouden Televizier Ring in de wacht. "Zaterdag waren we behoorlijk brak, maar gisteren hebben we bij kunnen komen." Het binnenslepen van de prestigieuze tv-prijs werd tot in de late uurtjes gevierd. "We waren zo ontzettend blij. Na het gala zijn we een feestje gaan vieren bij de regisseur."

Wie hoopt maandagavond op de rode loper een glimp op te vangen van de Televizier Ring, komt bedrogen uit. "Nee joh, ik heb die ring niet om, ben jij gek. Het is echt een enorm ding!" De prijs blijft bij De Mol thuis. "We gaan een beetje rouleren. Hij staat nu een tijdje bij mij thuis en dan gaat hij naar iemand anders. Hij is natuurlijk voor ons allemaal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen