Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charly Luske trainde niet voor naaktrol

Shownieuws

Charly Luske had geen tijd om zich extra in het zweet te werken voor zijn rol in 'The Full Monty'. Maandagavond gaat de musical in première.

Charly Luske had geen tijd om zich extra in het zweet te werken voor zijn rol in 'The Full Monty'. Maandag gaat de musical waarin een naakte Luske de hoofdrol vertolkt in première. De hele cast, op Luske na, kreeg een sportschoolverbod.

Maar ook de hoofdrolspeler liet de sportschool voor wat die is. De 31-jarige acteur had door zijn rol in de musical 'Op hoop van zegen' geen tijd voor sportieve activiteiten. Het niet optimaal getrainde lijf van Luske doet volgens de acteur niets af aan de musical. Het verhaal gaat over een werkloze man, die samen met vrienden op het idee komt om te gaan strippen voor geld.

Dat hij naakt moest voor de rol vormde geen obstakel voor de acteur. "Je staat gewoon bloot, full frontal op het podium, maar ik heb er niet zo'n problemen mee. Het is in principe gewoon werk, je speelt een rol. Het is wel mijn naakte lijf, maar ik sta daar toch niet als mezelf", vertelt hij aan 3FM.

Zijn vrouw Tanja had ook weinig moeite met een naakte echtgenoot op het podium. "Tanja is een keer komen kijken bij de try-outs. Ze zei: ja, ik had 'm al gezien. Die heeft ook zoiets van: dit is je werk en dit hoort bij je rol."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen