Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coole Piet Diego boos op nepcollega

Shownieuws

Coole Piet Diego is boos op een zwarte piet die zich voor hem uitgeeft. De nep-Diego treedt onder de naam van het muzikale hulpje van Sinterklaas op.

Coole Piet Diego is boos op een zwarte piet die zich voor hem uitgeeft. De nep-Diego zou onder zijn naam optreden en ook de liedjes van het muzikale hulpje van Sinterklaas zingen.

Coole Piet Diego werd bekend door de televisieserie 'De club van Sinterklaas' en scoorde in 2005 en 2006 nummer 1-hits met 'De streken van tante Toets' en 'Paniek in de confettifabriek'. Momenteel is hij te zien in de bioscoopfilm 'Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot'.

De nep-piet zou van het podium zijn gevallen tijdens een optreden in Nunspeet, waarna de echte Diego sms'jes ontving van bekenden die hem beterschap wensten. Ook kreeg zijn management mailtjes van boze ouders die dachten naar een optreden van Coole Piet te gaan, maar een nepper voorgeschoteld kregen.

Diego laat maandag weten het 'absoluut niet cool' te vinden dat iemand anders zich voor hem uitgeeft. Zijn management overweegt gerechtelijke stappen. "De nep-Diego is geen onbekende van ons. Vorig jaar hebben we hem al gewaarschuwd, maar dit jaar is het weer raak." De look-a-like Diego heeft inmiddels excuses aangeboden en beloofd niet meer op te treden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen