Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian hijst ook zoon in roze rompertje

Shownieuws

Het tweede kind van Kim-Lian van der Meij krijgt, of het nu een jongen of een meisje is, roze rompertjes aan. Het kind krijgt de afdankertjes van zijn zusje.

Het tweede kind van Kim-Lian van der Meij krijgt, of het nu een jongen of een meisje is, roze rompertjes aan. De zwangere zangeres en musicalster heeft de kleertjes van haar 1-jarige dochtertje Ronja bewaard. "We weten nog niet wat het wordt. Maar al wordt het een jongetje, ik trek hem de roze rompertjes van Ronja aan."

Binnen drie weken krijgen de zangeres en haar vriend Daniel Gibson te weten of hun tweede kind een jongen of een meisje wordt. Het stel laat dan voor het eerst een echo maken.

Kim-Lian is nu vier maanden zwanger, maar blijft voorlopig nog gewoon aan het werk. "Zingen kan je ook gewoon met een dikke buik. Het is minder sexy, maar het gaat wel", lacht ze.

De 29-jarige zangeres wilde het liefst voor haar dertigste de baby en luierfase achter de rug hebben. Met de tweede op komst lijkt dat nog net op tijd te lukken. "Ik ben blij dat de kinderen nu samen kunnen opgroeien", vertelt ze blij.

Van der Meij is momenteel druk bezig met haar comeback als zangeres. Haar laatste single 'Not that kinda girl' zong ze samen met de Zweedse zangeres Linda Bengtzing. Volgend jaar oktober kruipt ze in de huid van de blonde Elle Woods in de musicalversie van 'Legally blonde'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen