Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carice tevreden over regiedebuut Reinout

Shownieuws

Carice van Houten kijkt tevreden terug op het regiedebuut van Reinout Oerlemans. De actrice ziet een volgende samenwerking met de regisseur wel zitten.

Carice van Houten kijkt tevreden terug op het regiedebuut van Reinout Oerlemans. De actrice ziet na 'Komt een vrouw bij de dokter' een volgende samenwerking met de kersverse regisseur wel zitten. Dat zei ze maandagavond bij de première van de film in Tuschinski in Amsterdam.

Carice, die in de rol kankerpatiënte Carmen speelt, was in eerste instantie terughoudend over Reinout. "Het is toch: Arnie gaat een film maken", zei ze in april. Inmiddels kijkt de hoofdrolspeelster heel anders naar de nieuwbakken regisseur. "Reinout heeft talent. Hij is een mannetje. Ik heb behoorlijk wat met hem gevochten over bepaalde scènes."

Kluun was in tegenstelling tot Carice wel meteen enthousiast over Oerlemans. Hij is trots op de verfilming van zijn gelijknamige boek. "Het is een integere en ontroerende film geworden", laat de schrijver voor de première weten. "Ik heb me er in de beginfase behoorlijk mee bemoeit, maar uiteindelijk heb ik het losgelaten. Ik heb alleen nog wat voice-over teksten geschreven."

'Komt een vrouw bij de dokter' is vanaf volgende week donderdag in de bioscoop te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen