Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rosalinde wint Benelux' Next Top Model

Shownieuws

Nederland is weer een topmodel rijker. Rosalinde heeft maandagavond ten koste van Denise en Maxime de finale van het programma Benelux' Next Top Model gewonnen.

Nederland is weer een topmodel rijker. Rosalinde heeft maandagavond de finale van het RTL-programma Benelux' Next Top Model gewonnen. Het is een opvallende keuze, omdat jurylid Bastiaan van Schaik haar vorige maand nog te dik noemde. Zijn uitspraak deed een hoop stof opwaaien.

De 22-jarige Rosalinde kreeg tijdens de finale drie van de zes jurystemmen en versloeg daarmee Denise en de Vlaamse Maxime. Van Schaiks keuze ging naar Denise. Vorige maand noemde hij Rosalinde met haar maatje 36 nog een 'plus-size-model'. Daarop volgde een storm van verontwaardiging, omdat dit meisjes zou aanzetten tot anorexia.

Rosalinde treedt in de voetsporen van onder meer Cecile Sinclair en Kim Feenstra, die beiden het programma 'Holland's Next Top Model' wonnen. Dit jaar werd voor het eerst een topmodel gezocht in de hele Benelux. Rosalinde wint een modellencontract ter waarde van 75 duizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen