Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboyfotograaf: Paay ziet er goed uit

Shownieuws

De fotograaf die de 60-jarige Patrica Paay kiekte voor Playboy is zeer te spreken over haar lichaam. Volgens hem worden de foto's nauwelijks gephotoshopt.

Fotograaf Philip Riches is zeer te spreken over het lichaam van de 60-jarige Patricia Paay. De diva gaat voor het decembernummer van Playboy uit de kleren en is daarmee de oudste vrouw die ooit poseerde voor het mannenblad. "Ik heb de eerste resultaten gezien en het zag er goed uit", zegt Riches maandag in het AD.

De fotograaf licht een tipje van de sluier op van de al veelbesproken naaktreportage. Riches wilde Paay op een 'moderne, onafhankelijke en sexy manier' vastleggen op de gevoelige plaat. Zaterdag maakte hij de foto's in een Amsterdams grachtenpand en op een landhuis ergens in het midden van het land.

Riches is onder de indruk van Paays lichaam. "Ik weet dat iedereen denkt dat we de foto's gaan photoshoppen. Maar echt, we bewerken ze niet meer dan wat normaal is bij modefoto's. Wat heeft het voor zin iemand van 60 naakt te portretteren als je er borsten van een 20-jarige opplakt?"

De fotograaf, die eerder onder meer te zien was in Holland's Next Top Model, bekent dat hij nerveus was voor de shoot. " Ik ging iemand helemaal naakt zien die zo oud is als m'n moeder!" Gelukkig viel het allemaal mee. "Vanaf het moment dat ze alles uit deed en bloot voor me stond, ging het vanzelf. En serieus: haar borsten zijn echt, haar benen ook, haar kont, alles, hooguit haar nagels niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen