Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie definitief af van twee paparazzi

Shownieuws

Twee paparazzi mogen niet meer in de buurt komen van Richie. Een van de kiekjesmakers veroorzaakte vorige maand een auto-ongeluk waarbij Richie betrokken was.

(Novum/AP) - Twee paparazzi mogen definitief niet meer in de buurt komen van Nicole Richie. Een van de kiekjesmakers, Eduardo Arrivabene, veroorzaakte vorige maand een auto-ongeluk waarbij Richie betrokken was. In oktober kregen de oproerkraaiers nog een tijdelijk straatverbod. Maandag werd dat omgezet in een permanent verbod.

De twee aangeklaagde fotografen zouden Richie constant achtervolgen. Ze schreeuwden de hele dag de naam van Nicole in de hoop een mooi 'snapshot' te kunnen maken. De constante achtervolging van Richie en haar kinderen maakte de adoptiedochter van zanger Lionel Richie bang. Daarop stapte ze naar de rechter. In de rechtszaal boden beide paparazzi hun excuses aan.

In de rechtszaal deed zich nog een opmerkelijke situatie voor. Richies advocaat stelde in de rechtbank zijn cliënt de vraag: "Heeft u uw echtgenoot gebeld na het ongeluk?" Nicole antwoordde bevestigend en corrigeerde haar jurist niet, terwijl Good Charlotte-frontman Joel Madden vooralsnog bekendstond als haar vriend. Later bevestigden bronnen aan TMZ dat de advocaat zich versprak en dat Richie en Madden nog steeds ongetrouwd door het leven gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen