Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe wil thuiskomen in grachtenpand

Shownieuws

Yolanthe weet wel hoe ze haar nieuwe grachtenpand wil inrichten. Het liefst ziet de presentatrice dezelfde stijl terug als in hun Milanese appartement.

Yolanthe Cabau van Kasbergen weet wel hoe ze het Amsterdamse grachtenpand, dat vriendlief Wesley Sneijder onlangs aanschafte, wil inrichten. Het liefst ziet de presentatrice dezelfde stijl terug als in hun Milanese appartement, om het gevoel van 'thuiskomen' te creëren.

Het appartement van Sneijder en zijn vriendin in Milaan werd ingericht door de bekende ontwerper Eric Kuster. Of het stel Kuster opnieuw inschakelt in Nederland is nog de vraag. "Dat weet ik nog niet", vertelt Yolanthe aan Novum Nieuws. "Maar het lijkt me wel leuk om het een beetje dezelfde stijl te doen, zodat je je toch altijd thuisvoelt."

Geruchten dat Wesley het huis aan de gewilde Bloemgracht als cadeautje voor Yolanthe kocht drukt Cabau van Kasbergen de kop in. "Het is niet zo dat Wesley een huis voor mij heeft gekocht. We hebben gewoon nu ook een huis in Nederland. Waar we, als we in Nederland zijn, lekker kunnen wonen. Ook voor de stabiliteit", verklaart de presentatrice.

"We genieten nu vooral van het huis in Milaan. Dat is nu helemaal af. Het voelt echt lekker", aldus Yolanthe. Van alle kritiek op de geloofwaardigheid van de liefde van de mooie Yolanthe voor de voetballer trekt ze zich weinig aan. "We zijn gewoon gelukkig, je moet gewoon je ding doen. Wat mensen allemaal zeggen, daar kun je toch niet steeds bij stilstaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen