Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste single nieuwe K3 platina

Shownieuws

De eerste single van de nieuwe K3 'MaMaSé!' heeft in Nederland de platina status bereikt. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

De eerste single van K3 in de nieuwe formatie 'MaMaSé!' heeft in Nederland de platina status bereikt. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort. Binnen anderhalve week werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht, het productiebedrijf achter het vrolijke drietal Studio 100 zondag.

Karen, Kristel en het nieuwe lid Josje kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt. Het trio vindt het huidige succes heel bijzonder. "Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen", laten ze weten.

Eind maart besloot Kathleen Aerts na tien jaar uit het Belgische meidentrio te stappen. Begin oktober werd de 23-jarige Josje Huisman uitgeroepen tot de nieuwe Kathleen. De Meppelse kwam als winnaar uit de bus van het televisieprogramma K2 zoekt K3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen