Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heideroosjes nemen sabbatical

Shownieuws

De Heideroosjes knijpen er even tussenuit. De punkband bestaat twintig jaar en de bandleden vinden het wel eens tijd voor een welverdiende rust.

De Heideroosjes knijpen er even tussenuit. De punkband last in 2010 een pauze in van een jaar. De band bestaat twintig jaar en de bandleden vinden het tijd voor een welverdiende rust.

"We hebben twintig jaar onafgebroken doorgewerkt, nooit rust genomen en zijn altijd iedere uitdaging aangegaan. Vergelijk het met topsport", vertelt zanger en gitarist Marco Roelofs. "Het is geweldig om van je muziek te mogen leven en de hele wereld rond te touren. Maar sinds enige tijd brandt het lampje van onze benzinemeter. Er moet hoognodig getankt worden."

Het besluit van de groep betekent dat een deel van hun theatertour moet worden afgezegd. "We vinden het heel vervelend dat we de theatertour moeten verschuiven. Maar in het theater worden tournees anderhalf jaar van tevoren al vastgelegd. Achteraf gezien hebben we de drukke agenda van dit jubileumjaar onderschat", verklaart manager Eric Schroever.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen