Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams doet live huwelijksaanzoek

Shownieuws

Robbie Williams heeft zijn vriendin vrijdagochtend ten huwelijk gevraagd. De popster vroeg actrice Ayda Field live op de radio spontaan zijn vrouw te worden.

Robbie Williams heeft zijn vriendin vrijdagochtend ten huwelijk gevraagd. De popster vroeg actrice Ayda Field op de radio spontaan zijn vrouw te worden. Het aanzoek was live te horen in een Australische ochtendshow.

Williams was te gast in de studio om zijn nieuwe album 'Reality killed the video star' te promoten. De presentatoren vertelden hun gast ondertussen dat Sydney een flinke geschiedenis heeft wat betreft huwelijksaanzoeken van beroemdheden. Toen zijn vriendin de studio werd ingeroepen vroeg Williams haar volgens de Britse Daily Mail spontaan ten huwelijk.

Field, die twee jaar samen is met Williams, antwoordde dat ze wel met hem wil trouwen. Het aanzoek van de zanger was duidelijk niet gepland. Hij schoof een geleende ring van de presentatrice om de vinger van zijn toekomstige bruid bij wijze van verlovingsring. Wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen