Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brand in Amsterdam-Noord treft BN'ers

Shownieuws

Ook BN'ers zijn flink de dupe geworden van de brand bij opslagbedrijf Citybox in Amsterdam-Noord. Ontwerper Claes Iversen verloor hierdoor al zijn collecties.

Ook bekende Nederlanders zijn donderdag de dupe geworden van de grote brand bij opslagbedrijf Citybox in Amsterdam-Noord. Door de brand verloor de Nederlandse ontwerpers Claes Iversen al zijn collecties, meldt RTL Boulevard.

De ontwerper die vooral bekend is van de jas van post-it-velletjes zag al zijn werk in rook opgaan. Iversen had zich niet verzekerd voor de ontwerpen die hij had opgeslagen. Een klein lichtpuntje is dat hij zijn laatste collectie niet kwijt is. De nieuwste designs van Iversen hingen nog bij het pr-bureau.

Ook presentator en radio-dj Andrew Makkinga is getroffen door de band, meldt AT5. De fervente sneakerfreak en muziekliefhebber had zijn platen en sneakers opgeborgen in een box die in vlammen opging.

Het vuur is vermoedelijk ontstaan tijdens onderhoudswerkzaamheden in het pand. Het pand van Citybox is volgens de woordvoerder van het bedrijf een grote loods waarin ruim negenhonderd zakelijke en particuliere klanten spullen hebben ondergebracht. Het pand kan als verloren beschouwen worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen