Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sinterklaas ook volgend jaar op witte doek

Shownieuws

Sinterklaas is niet van het witte doek af te slaan. De makers van de vorige sinterklaasfilms komen volgend jaar met een nieuw bioscoopavontuur van Sint.

Sinterklaas is niet van het witte doek af te slaan. De makers van de films 'Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot' en 'Het geheim van het grote boek' komen volgend jaar wederom met een sinterklaasfilm.

Regisseur Martijn van Nellestijn en producent Erik-Jan Slot zijn vastbesloten om de traditie in de Nederlandse bioscopen voort te zetten. Het startsein van het nieuwe bioscoopavontuur van de goedheilig man gaat in januari van start.

Het publiek hoeft ook volgend jaar niet voor verrassingen komen te staan. "De vertrouwde elementen zullen volgend jaar terugkomen, om het drieluik over Sinterklaas in de bioscopen te voltooien", vertelde de producent.

Naast Sinterklaas hebben de actrices Inge Ipenburg en Pamela Teves al aangegeven dat ze hopen dat hun karakter in de film terugkeert. Ook Gerard Joling en Frans Bauer zijn erg enthousiast over de nieuwe filmplannen. Het nieuwe avontuur wordt 13 oktober 2010 in de bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen