Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ushi & Dushi trekt 2,4 miljoen kijkers

Shownieuws

Ushi & Dushi, de typetjes van Wendy van Dijk ,zijn met open armen ontvangen. De eerste aflevering trok zaterdagavond circa 2,4 miljoen mensen.

Ushi & Dushi, de typetjes van Wendy van Dijk, zijn met open armen ontvangen. Circa 2,4 miljoen mensen zaten voor de buis tijdens de eerste aflevering over de twee opvallende verslaggeefsters. Het ludieke duo bleef Linda de Mol voor. Zij trok met het tv-programma Ik Hou van Holland ruim 2,1 miljoen kijkers.

Van Dijk haalde haar vertrouwde alter ego - de Japanse Ushi - uit de kast. Ze kwam ook met een nieuw typetje op de proppen om sterren in de maling te nemen. De blondine kroop voor het nieuwe seizoen in de huid van Lucretia Martina, oftewel Dushi, een zeer aanwezige en kleurrijke diva uit Curaçao. De rondborstige Dushi trok naar Nederland om verslag te doen van typische Nederlandse gebruiken. Ushi ontving samen met haar collega Hiromi Tojo diverse internationale sterren.

Beau van Erven Dorens en Gerard Joling scoorden zaterdag minder goed dan vorige week. De tv-show Hole in the Wall was goed voor ruim een miljoen kijkers. Vorige week tijdens de eerste aflevering trok de show nog 1,3 miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen