Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Avril Lavigne geeft huis aan ex-man

Shownieuws

Zangeres Avril Lavigne heeft het huis overgedragen aan haar ex-man Deryck Whibley. De rockers waren drie jaar getrouw en liggen nu in een scheiding.

Zangeres Avril Lavigne heeft haar huis in Los Angeles overgedragen aan haar ex-man Deryck Whibley. De rockers die middenin een scheiding zijn verwikkeld, zijn de boedel aan het verdelen. Het stulpje van de voormalige tortelduifjes is miljoenen dollars waard.

Lavigne heeft afgelopen week een document getekend waarin ze het huis aan haar voormalige liefje overdraagt, schrijft entertainmentwebsite TMZ zondag. Dit deed de 'Complicated'-zangeres vier dagen nadat ze haar scheidingspapieren indiende. Lavigne had de scheiding aangevraagd vanwege 'onoverkomelijke verschillen'.

Of het huis weggeven een gulle daad is van Lavigne valt te betwijfelen. Er moeten namelijk nog miljoenen dollars afbetaald worden voor het huis. De rockprinses heeft overigens ook een verzoek bij de rechter ingediend om Whibley geen alimentatie toe te wijzen.

Het muzikale koppel was drie jaar getrouwd. De zangeres stapte in 2006 in het huwelijksbootje met de Sum 41-zanger. De zangeres was toen 21 jaar, haar bruidegom was vijf jaar ouder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen