Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit bedankt fans vanuit het ziekenhuis

Shownieuws

Jan Smit bedankt zijn fans vanuit het ziekenhuis. "Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de vele hartverwarmende brieven, tekeningen, bloemen en ballonnen."

Jan Smit bedankt zijn fans vanuit het ziekenhuis voor hun steun. De zanger ligt met vervelende oorkwaal in het ziekenhuis. "Ik wil graag iedereen hartelijk bedanken voor de vele hartverwarmende brieven, kaarten, tekeningen, bloemen, ballonnen en reacties", schrijft de zanger zondag op zijn website.

Jan vindt het 'heel lief' en heeft naar eigen zeggen alles opgehangen aan de muur achter zijn bed. Smit houdt zijn fans ook op de hoogte van zijn ziekteproces. "De bacterie in mijn oor is nog altijd niet verdwenen, maar wel onder controle."

De arts van Smit meldde vrijdagmiddag dat de boosdoener van de oorontsteking de bacterie pseudomonas is. De dokter vermoedt dat de zanger deze bacterie heeft opgelopen tijdens zijn verblijf in Sint Maarten.

Smit, die vanaf woensdag in het ziekenhuis ligt, is volgens manager Aloys Buys nog erg zwak. Hoe lang het herstel gaat duren, is nog niet bekend. Fans kunnen opgelucht ademhalen, want Buys benadrukte dat de zanger geen blijvende gehoorschade oploopt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen