Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grey's Anatomy mamma's terug naar set

Shownieuws

De cast van Grey's Anatomy is weer compleet. De kersverse moeders Ellen Pompeo en Katherine Heigl hebben zich van de poepluiers en gillende baby's losgerukt.

De cast van Grey's Anatomy is weer compleet. De kersverse moeders Ellen Pompeo en Katherine Heigl hebben zich van de poepluiers en gillende baby's losgerukt om weer te schitteren in de ziekenhuisserie.

"Iedereen is ontzettend blij dat ze er weer zijn", vertelde een ingewijde van de tv-show tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Pompeo zette op 15 september haar dochtertje Stella Luna op de wereld. De ster, die Meredith Grey speelt, heeft geen aflevering hoeven missen, omdat bepaalde scènes al eerder waren opgenomen.

Heigl adopteerde de tien maanden oude baby Naleigh op 10 september. De ster nam vijf weken vrij, waarin ze ook de opnames deed van de romantische comedy Life As We Know. Deze week stond de blondine weer op de set van Grey's Anatomy. Heigls karakter Izzie is weer te zien in de aflevering die op 12 november in de Verenigde Staten wordt uitgezonden.

Of de twee sterren hun kroost meenemen naar de set is nog niet bekend. Chyler Leigh, die in de serie Lexie Grey speelt, vertelde twee maanden terug dat kinderen meer dan welkom zijn op de set. Leigh neemt haar vijf maanden oude Anniston gewoon mee naar haar werk. "Mijn trailer puilt bijna uit van het kinderspeelgoed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen