Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney was podium bijna kwijt

Shownieuws

Zelfs de Australische weergoden lijken niet gecharmeerd van Britney's 'playbackshow'. Een van haar vrachtwagens is door een windvlaag van de weg geblazen.

Zelfs de Australische weergoden lijken niet gecharmeerd van Britney's 'playbackshow'. De vrachtwagen die haar rekwisieten vervoerde, is door een sterke windvlaag van de weg geblazen. De chauffeur raakte gewond, maar Britney's spullen kwamen er zonder schrammetje van af.

Politiebronnen melden entertainmentwebsite TMZ dat de wagen woensdag rond half vijf 's middags van de weg rolde. De truck reed door een storm en werd verrast door een harde windvlaag. Het ongeluk gooit geen roet in het eten van Britney's Australische toer: de popprinses staat binnenkort gewoon op de planken in Melbourne en Adelaide.

Britney's 'Circus'-tour is 'down under' niet echt goed ontvangen. Zelfs politici vielen over het feit dat de popprinses playbackt. In grote delen van het land maken zij zich nu hard voor een nieuwe wet die concertpromotors verplicht eventueel playbacken te melden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen