Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandy schikt met slachtoffer fataal auto-ongeluk

Shownieuws

Brandy heeft opnieuw een schikking getroffen met een slachtoffer van het fatale auto-ongeluk. De man die zijn vrouw verloor door het ongeluk klaagde haar aan.

Zangeres en actrice Brandy heeft opnieuw een schikking getroffen met een slachtoffer van het fatele auto-ongeluk waarbij ze betrokken was. Dit was de laatste civiele zaak die nog liep tegen de artieste. Nog onbekend is hoeveel schadevergoeding de man krijgt die door het ongeluk zijn vrouw verloor. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ vrijdag.

Brandy Norwood, onder meer bekend van de tv-serie Moesha, reed in december 2006 met ruim honderd kilometer per uur tegen een auto. Daarna volgde een kettingbotsing waarbij vier auto's betrokken waren en een 38-jarige vrouw omkwam.

De zangeres heeft hiervoor diep in de buidel moeten tastten. Vijf maanden geleden werd bekend dat de 30-jarige ster ruim vier ton aan de kinderen van de omgekomen vrouw gaat betalen. Een maand later trof 'The Boy is Mine'-zangeres een schikking met een vrouw die gewond raakte tijdens het ongeluk.

In december 2007 werd duidelijk dat de justitie Brandy niet gaat vervolgen voor haar betrokkenheid bij het ongeval. Er zou onvoldoende bewijs zijn voor haar schuld aan het incident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen