Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie Breukhoven pest La Paay met steunkousen

Shownieuws

Connie Breukhoven haalt uit naar de 60-jarige Patricia Paay omdat zij uit de kleren gaat voor de Playboy. "Ik vind het allesbehalve opwindend."

Een nieuwe vete in divaland is geboren. Connie Breukhoven haalt uit naar de 60-jarige Patricia Paay omdat zij uit de kleren gaat voor de Playboy. Dat meldde Albert Verlinde vrijdag in RTL Boulevard.

"Ik heb een nieuwe slogan bedacht: 'Met de steunkousen van La Paay, maakt uw seksleven een ommezwaai'", sms'te Breukhoven naar Verlinde. Breukhoven, die in 1984 naakt in de Penthouse stond en twee jaar later uit de kleren ging voor de Playboy, heeft weinig behoefte aan pikante kiekjes van Paay. "Ik vind het allesbehalve opwindend, eerder winderigheid op die leeftijd", berichtte de blondine venijnig vanuit haar vakantieadresje in Thailand.

Deze week lekte het nieuws uit dat Paay in adamskostuum in het decembernummer van Playboy verschijnt. De diva ging in 1984 en 1996 ook al uit de kleren voor het blad. Ze is de oudste vrouw die ooit poseerde voor het mannenblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen