Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteurs halen duizenden op met spontane veiling

Shownieuws

Een spontane veiling van Hugh Jackman en Daniel Craig heeft hun geen windeieren gelegd. De twee acteurs besloten hun zweterige overhemden van de hand te doen.

Een spontane veiling van Hugh Jackman en Daniel Craig heeft hun geen windeieren gelegd. De twee Hollywood-acteurs, die momenteel samen op Broadway staan, besloten hun zweterige overhemden van de hand te doen. Dat leverde 3500 dollar (ruim 2300 euro) op, schrijft de BBC.

Eigenlijk was alleen James Bond-acteur Daniel Craig van plan zijn shirt te verkopen, maar na aandringen van het publiek ging ook Hugh Jackman overstag. Craig en de 'Wolverine'-acteur raakten kennelijk zo enthousiast dat ze het niet alleen bij kleding hielden. Iemand uit het publiek mocht backstage om foto's te maken, tegen een vergoeding van tweeduizend dollar, ruim 1300 euro. De opbrengst gaat naar een stichting die zich onder meer inzet tegen aids.

De spontane veiling vond plaats na het toneelstuk 'A steady rain'. Daarin kruipen de twee acteurs in de huid van twee politiemannen die al van jongs af aan vrienden zijn. Het leven van de twee agenten neemt plotseling een dramatische wending. De sterren staan tot 6 december op de planken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen