Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Drijver had geen moeite met seksscènes

Shownieuws

Anna Drijver had weinig moeite om uit de kleren te gaan voor 'Komt een vrouw bij de dokter'. Dat haar tegenspeler niet onaantrekkelijk was hielp daarbij.

Anna Drijver had weinig moeite om uit de kleren te gaan voor 'Komt een vrouw bij de dokter'. Het feit dat haar tegenspeler professioneel en niet onaantrekkelijk was hielp daarbij. De actrice meent dat regisseur Reinout Oerlemans meer problemen had met de naaktscènes in zijn film.

Drijver speelt de minnares van Stijn, vertolkt door Barry Atsma, wiens vrouw aan kanker lijdt. De donkerharige actrice had daarom redelijk wat seksscènes in haar script staan. "Ik had daar niet zo veel moeite mee. Het helpt natuurlijk wel als je een prettige, professionele en aantrekkelijke tegenspeler als Barry hebt", vertelt Drijver in het AD.

Drijver deed wel een paar weken buikspieroefeningen voor de opnames, maar verder maakte ze zich naar eigen zeggen weinig zorgen over de blootscènes. "We hadden wel het idee dat Reinout er meer tegen opzag. Dus hebben Barry en ik hem op zijn gemak moeten stellen. Zo van: "Kijk eens Reinout, wij zijn naakt, so what."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen