Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mega Piraten Festijn overwint tegenslagen

Shownieuws

Het Mega Piraten Festijn is zaterdag ondanks alle tegenslagen succesvol verlopen. Het Volendamse volksfeest werd dit jaar geteisterd door rampspoed.

Het Mega Piraten Festijn is zaterdag ondanks alle tegenslagen succesvol verlopen. Het Volendamse volksfeest werd geteisterd door rampspoed. Pech met de locatie, een ingestorte tent en gebrekkige medewerking van de gemeente leidden ertoe dat het populaire volksfeest in de Amsterdam Rai moest worden gevoerd.

"De Volendammers zijn ons trouw gevolgd", vertelde een woordvoerder. "Het is een fantastisch feest geworden met zo'n 11 duizend bezoekers." Een van de hoogtepunten van de avond was Gerard Joling. De artiest klom op het podium om de lege plek van Jan Smit op te vullen, die in het ziekenhuis ligt met een fikse oorkwaal.

Bij het volksfeest kunnen de bezoekers een avondlang meebrullen met levensliederen van artiesten als Thomas Berge, Marianne Weber en de 3J's. Door de tegenslagen was de leus van dit jaar volgens de zegsman 'piraten blijven altijd doorgaan'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen