Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan blijft kleding ontwerpen

Shownieuws

Ondanks een tegenvallende eerste lijn blijft Lindsay Lohan kleding ontwerpen. De 23-jarige krijgt alle vertrouwen van de top van modehuis Ungaro.

Ondanks een tegenvallende eerste kledinglijn blijft Lindsay Lohan jurkjes, blouses en broeken ontwerpen. De 23-jarige actrice krijgt volgens het Amerikaanse People alle vertrouwen van een topman van modehuis Ungaro. De hoofdontwerper zelf noemde Lohans lijn 'een ramp'.

De topman laat weten dat hij niet van plan is Lohan de laan uit te sturen. "Ik weet zeker dat we het beter hadden kunnen doen, maar de kritiek was wel erg hard. Lindsay heeft haar best gedaan." Of de actrice staat te springen het potlood weer op te pakken, is nog maar zeer de vraag. Na de show gaf Lohan toe dat ze zelf ook niet tevreden was over haar creaties.

Vorige maand stuurde Lohan de modellen in strakke korte jurkjes, zoete kleurtjes en met nauwelijks bedekte borsten over de catwalk. De collectie zou volgens journalisten afdoen aan het 'ooit zo stijlvolle' Parijse modehuis Ungaro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen