Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe formatie Di-rect scoort direct

Shownieuws

De nieuwe zanger van Di-rect Marcel valt in de smaak. De rockband komt met de single 'Times are changing' binnen op de tweede plek in de Single Top 100

De nieuwe zanger van Di-rect Marcel lijkt ook bij het Nederlandse publiek in de smaak te vallen. De rockband komt met de nieuwe single 'Times are changing' binnen op de tweede plek in de Single Top 100. Nick & Simon komen met 'Het masker' binnen op drie.

Zondag koos de Haagse band Di-rect in de finale van hun televisiezoektocht voor Marcel. Een dag later werd de nieuwe single van de band gelanceerd, die meteen een tweede plek in de hitlijst heeft weten te verwerven. K3, ook onlangs hernieuwd met de Nederlandse Josje, blijft de Nederlandse muzikanten voor. Met hun 'Mamasé' staan ze voor de zesde week bovenaan in de Nederlandse hitlijst.

In de Album Top 100 komt Robbie Williams met 'Reality killed the video star' vanuit het niets binnen op nummer een. De zanger bracht na drie jaar weer een soloalbum uit. Michael Jacksons 'This is it' moest de eerste plaats inruilen voor de tweede plek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen