Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hormonen bepalen concert Anouk

Shownieuws

Verliefdheid en zwangerschap zijn de ingrediënten om een rockdiva te temmen. Zo bleek tijdens het eerste concert van Anouk donderdag in de Rotterdamse Ahoy.

Verliefdheid en zwangerschap zijn de ingrediënten om een rockdiva te temmen. Zo bleek tijdens het eerste concert van Anouk donderdag in Ahoy. De zangeres bracht voornamelijk ballads en noemde haar publiek 'schattig'.

Ondanks het zachte karakter van de show bracht Anouk het hele publiek luidkeels aan het meezingen. "Jullie zijn zo schattig", riep Anouk meerdere malen tegen haar publiek. De zangeres straalde overduidelijk. Ook grapte ze over haar moederschap. "Doe maar een lekker lang intro", zei Anouk lachend tegen haar band toen ze het podium verliet. "Want moeders gaat even kolven."

Anouk is momenteel ruim vier maanden zwanger van haar vierde kindje. Vader is rapper Dox, met wie de zangeres sinds dit jaar samen is. Eerder was de Haagsche rockchick getrouwd met muzikant Postman. In september kwam Anouks album 'For Bitter Or Worse' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen