Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lambert excuseert zich niet na 'pervers' optreden

Shownieuws

Adam Lambert weigert zijn excuses aan te bieden voor zijn optreden. Tijdens de American Music Awards zoende hij op het podium een mannelijke toetsenist.

(Novum/AP) - Zanger Adam Lambert weigert zijn excuses aan te bieden voor zijn veelbesproken optreden. Tijdens de American Music Awards zoende hij op het podium een mannelijke toetsenist. Ook duwde de zanger het gezicht van een van de dansers tegen zijn kruis. Duizenden klachten waren het gevolg.

Lambert geeft drie dagen na de 'perverse' show wel toe dat hij zich een beetje liet gaan. "Maar ik zie niet wat er mis is met mijn optreden", zei de voormalig 'American Idol'-kandidaat woensdag. Lambert, die openlijk uitkomt voor zijn homoseksualiteit, weigert dan ook om zijn excuses aan te bieden.

Veel klachten kwamen van ouders die zich zorgen maakten over wat hun kinderen zagen. Lambert vindt niet dat die klagers veel recht van spreken hebben. De zanger meldt droogjes dat hij tegen elf uur 's avonds optrad. "Ouders die zich zorgen maken over wat hun kind kijkt, moeten hun kinderen zelf maar in de gaten houden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen