Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fajah Lourens redde relatie door verkoop homohotel

Shownieuws

Fajah Lourens heeft haar homohotel verkocht. Lourens maakte jaren geleden plannen voor een homovriendelijk hotel, maar dat bleek funest voor haar relatie.

Fajah Lourens heeft haar homohotel verkocht. De actrice maakte jaren geleden plannen voor haar eigen homovriendelijke hotel. Maar door de stress van de verbouwing liep haar relatie met vriend Daniël op de klippen. Het hotel werd verkocht en de relatie van de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice werd gered.

"Ik heb het ingericht. Ik heb 33 themakamers gemaakt. Vier maanden geleden is het verkocht. Ik heb er een paar tranen om gelaten", vertelt Lourens aan Novum Nieuws. "De samenwerking tussen mij en mijn vriend liep niet. Dus we zeiden: we doen het hotel weg en redden onze relatie. Dat was op dat moment belangrijker."

Momenteel laten de 28-jarige actrice en haar vriend een 'droomhuis' bouwen waar ze in februari willen intrekken. Ondertussen heeft Lourens al weer een nieuw project op touw gezet. "Ik ben een kinderkledingwinkel begonnen in Zaandam. Dat gaat heel erg goed. En ondertussen ben ik heel veel aan het schrijven voor hele leuke projecten, maar dat is voor 2010."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen