Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams herenigd met Take That

Shownieuws

Vijftien jaar na zijn veelbesproken vertrek voegde Robbie Williams zich donderdag in Londen weer op het podium bij zijn oude bandleden van Take That.

Vijftien jaar na zijn veelbesproken vertrek voegde Robbie Williams zich donderdag in Londen weer op het podium bij zijn oude band Take That. Tijdens een benefietconcert kondigde Gary Barlow 'een oude vriend' aan. Een geëmotioneerde Williams betrad het podium.

Nadat Williams zijn oude collega's omhelsde verlieten Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange het podium weer. Solo zong Williams 'Bodies' en 'You know me'. Tijdens de finaleact zong het vijftal wel gezamenlijk 'Hey Jude', samen met de rest van de optredende artiesten van de avond.

Na afloop gaf Williams een verklaring voor het ontbreken van een vijfstemmig lied van weleer. "Dat bewaren we voor een speciaal moment, wat dat ook zal zijn." Als het aan de 'Let me entertain you'-zanger had gelegen, had het moment met zijn oude bandmaatjes wel wat langer dan tien minuten mogen duren.

De 38-jarige Barlow, die het concert voor 'Children in Need' organiseerde, was dolenthousiast over de terugkeer van Williams. "Robbie was de kers op de taart van vanavond. We wilden eigenlijk blijven en wel tien liedjes zingen. Het voelde geweldig om hem er weer bij te hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen