Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay toch in Playboy

Shownieuws

Na alle ontkenningen blijken de geruchten toch waar: de 60-jarige Patrica Paay gaat opnieuw naakt poseren voor de Playboy. De diva breekt daarmee een record.

Na alle ontkenningen blijken de geruchten toch waar: de 60-jarige Patrica Paay gaat opnieuw naakt poseren voor de Playboy. De diva breekt daarmee een record. Ze is de oudste vrouw die ooit poseerde voor het mannenblad. Paay is te zien in het decembernummer.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk bevestigt de reportage in het AD, maar houdt een slag om de arm. "Ik had het liever naar buiten gebracht als alles rond was. Het kan zijn dat Patricia de foto's uiteindelijk niet goed vindt. Of wij niet, want het is toch een vrouw van 60 jaar. Dat hebben we nog nooit gehad."

Heemskerk vindt het 'een enorm spannend project'. "Ondanks haar leeftijd spreekt Patricia nog steeds tot de verbeelding. Ik zat laatst tegenover haar en je geeft haar minstens vijftien jaar minder. Dat maakt het zo spannend", aldus Heemskerk. Paay poseerde eerder voor Playboy in 1984 en 1996.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen