Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Schwarzenegger blijft wet overtreden

Shownieuws

Arnold Schwarzeneggers vrouw lijkt erg hardleers. Woensdag beging ze de zoveelste verkeersovertreding: haar parkeermeter was verlopen en ze reed zonder gordel.

Maria Shriver, de vrouw van Arnold Schwarzenegger, lijkt erg hardleers. De blondine heeft de zoveelste verkeersovertreding begaan. Woensdag was haar parkeermeter verlopen en reed ze zonder gordel weg. Ook ditmaal werd ze betrapt door entertainmentwebsite TMZ. Eerder had ze beloofd haar leven te beteren.

Een agent wilde een boete uitschrijven vanwege de verlopen parkeermeter, maar een beveiliger van Shriver stak hier een stokje voor. Net toen de parkeerwachter was afgeschud, kwam Shriver aanlopen. Op haar gemak stapte ze in, at een muffin en ging er vervolgens zonder gordel vandoor.

Shriver hield zich een maandje koest, maar ging toch weer de fout in. De 'First lady van Californië' werd in oktober meerdere malen achter het stuur gesnapt met een mobieltje aan haar oor. Schwarzenegger was over de rooie, bedankte TMZ voor de oplettendheid en riep zijn vrouw op het matje. Shriver ging diep door het stof en schreef een cheque uit voor een goed doel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen