Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris pakt haar biezen

Shownieuws

Paris Hilton is van plan haar stulpje in de heuvels van Hollywood te verlaten. Buren van de hotelerfgename klaagden meerdere malen over geluidsoverlast.

Paris Hilton lijkt de waarschuwing van de politie van Los Angeles ter harte te nemen. De agenten lieten doorschemeren dat er represailles volgen als buren weer zouden klagen over geluidsoverlast. Paris wil het risico op een tweede celstraf niet nemen en verlaat haar stulpje in de heuvels van Hollywood, weet entertainmentwebsite TMZ.

Paris' buren klagen al maanden over de luidruchtige hotelerfgename. Feestjes en slaande ruzies drijven haar buren tot waanzin. Buren die voorstelden om met Paris en haar vriend Doug Reinardt om de tafel te gaan zitten, kregen goed nieuws. Doug liet doorschemeren dat er een verhuizing aan zit te komen.

Het is niet de eerste keer dat Paris haar biezen pakt na klachten van haar buren. Twee jaar geleden vertrok de 28-jarige socialite uit een andere villa in Hollywood nadat omwonenden klaagden over haar feestgewoonten en aantrekkingskracht op paparazzi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen