Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne zegt sorry tegen Boyle

Shownieuws

Sharon Osbourne heeft haar excuses aangeboden aan Susan Boyle. Eerder vond Osbourne dat het gezicht van Boyle eruit zag als een 'geslagen bil'.

Sharon Osbourne heeft haar excuses aangeboden aan Susan Boyle. Eerder nam Osbourne de zingende huisvrouw op de hak. Zo vond ze het gezicht van de zingende huisvrouw er bijvoorbeeld uitzien als een 'geslagen bil'. Maar Osbourne heeft spijt van de harde opmerkingen en neemt haar woorden terug.

"Susan Boyle is een lieve, vriendelijke vrouw. Hier heb ik misbruik van gemaakt door grappen over haar te maken", laat Osbourne weten op haar Twitterpagina. "Ik heb haar nooit willen kwetsen. Ik bied mijn excuses aan voor deze gemakkelijke manier van grappen maken."

De 48-jarige huisvrouw uit Schotland werd door haar auditie bij Britain's Got Talent wereldberoemd. Haar vertaling van het nummer 'I dreamed a dream' uit de muscial 'Les misérables' staat in het geheugen gegrift van vele kijkers. Na de tv-show werd de veelbesproken ster tijdelijk opgenomen in een psychiatrische inrichting, omdat de onverwachte roem haar teveel werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen