Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian van der Meij is zwanger

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij is wederom in verwachting. De musicalster is al zo'n vier of vijf maanden zwanger van haar tweede kindje met haar Zweedse vriend Daniel.

Kim-Lian van der Meij is wederom in verwachting. De musicalster is al zo'n vier of vijf maanden zwanger van haar tweede kindje met haar Zweedse vriend Daniel Gibson.

"Het was gepland. We wilden heel graag een broertje of zusje voor Ronja", vertelde de artiest donderdag tegen RTL Boulevard. De musicalster en zangeres werd in mei vorig jaar voor het eerst moeder van dochtertje Ronja.

Van der Meij is overigens niet van plan om gas terug te nemen met een tweede op komst. "Ik heb rekening gehouden met de musical voor volgend jaar. Hopelijk heb ik net zo'n fantastische bevalling als de vorige keer. Dan ben ik weer snel hersteld."

Deze week werd bekend dat Van der Meij de hoofdrol gaat vertolken in de musicalversie van 'Legally Blonde'. Van der Meij kruipt in de huid van de blonde Elle Woods. De première van 'Legally blonde' staat gepland op 10 oktober 2010.

Ook is de artiest druk bezig met een comeback als zangeres. Haar laatste single 'Not that kinda girl' zong ze samen met de Zweedse zangeres Linda Bengtzing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen