Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cabaretier Paulien Cornelisse voor even in de cel

Shownieuws

Paulien Cornelisse is vorige week zondag op het vliegveld van LA vastgehouden door de douane. Vanwege een verkeerd visum zat ze een paar uur in de cel.

Cabaretier en auteur Paulien Cornelisse is vorige week zondag op het vliegveld van Los Angeles enige tijd vastgehouden door de douane. Dat meldde Uitgeverij Contact donderdag. Op het vliegveld werd ze in de kraag gevat omdat de filmmaatschappij geen journalistenvisum voor haar geregeld had. Nadat ze gefouilleerd werd, bracht ze enkele uren door in de cel.

Cornelisse, auteur van de bestseller 'Taal is zeg maar echt mijn ding', bezocht de Verenigde Staten voor een interview met filmster Robin Williams. De cabaretier was in opdracht van de tv-show Lieve Paul naar Los Angeles gereisd voor een gesprek met Williams, die een rol speelt in de nieuwe Disney-film 'Old dogs'.

Nadat een en ander was rechtgezet, ging Cornelisse als een speer naar het interview. Helaas was Robin Williams toen al vertrokken. De volgende dag keerde ze met lege handen terug naar Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen